Update articol:

Professional Women’s Network România  lansează în această toamnă  cea de-a 7-a ediție a Programului de Mentorat

Professional Women’s Network România a creat un program de mentorat cu tradiție în piața de business românească, unic prin amploare, constanță și independență, ce a ajuns în acest an la cea de-a șaptea ediție.

A crescut constant, an de an, și  a reușit să adune mai mult de 250 de mentori cu experiență și mai bine de 350 de mentees. Împărtășind mentee-lor din experiența profesională și personală, mentorii au ascultat activ, au oferit soluții, au contribuit la dezvoltarea unor noi abilități. Scopul final este ca ambii să își atingă obiectivele cu care au intrat în program.

Despre cum se va desfășura noua ediție, despre provocările generate de actuala situație, dar și despre elementele de noutate ale programului de anul acesta, ne povestește mai mult Paula Bușe, Vicepreședinte pentru Mentorat al PWN România.

Pentru început, spune-ne puțin care este povestea acestui program?

Paula Bușe: Programul de mentorat s-a născut din dorința unor doamne deosebite de a împărtăși experiența și cunoștințele lor tinerei generații. Obiectivul nostru este să educăm, să spijinim și să creștem o nouă generație de lidere, iar prin programul de mentorat asta facem, oferim suport pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerelor aflate la început de carieră sau în poziții de middle-management. În același timp, deoarece ne dorim să aducem o schimbare în cultura organizațională care să faciliteze accesul doamnelor în poziții de leadership, începând cu ediția trecută, am deschis programul și pentru domni, atât în postura de mentori, cât și în cea de mentee. În plus, programul se adresează și doamnelor cu mai multă experiență, deci nu neapărat debutante, căutarea unui mentor fiind utilă ori de câte ori suntem în impas în carieră, în antreprenoriat, în dezvoltarea echipelor lor și de scalare a activității.

Programul de mentorat este unul dintre cele mai de succes proiecte ale asociației, și suntem mândre să spunem că, de-a lungul celor 6 ediții, s-au remarcat rezultate notabile în performanța profesională și personală a tinerilor care au participat. La finalul programului mai mult 75% din participanți au oferit calificative excepționale, iar majoritatea au creat cu mentorii lor legături de durată care să îi ghideze în carieră dincolo de durata programului.

Un avantaj deosebit, comparativ cu alte programe existente, este că oferim posibilitatea de mentorat inter-company, mentee putând opta pentru mentori din diverse industrii sau zone de interes. Climatul de suport, organizare și comunicare este de asemenea unic.

Când începe noua ediție, cât va dura și cum se va desfășura, având în vedere limitările impuse de situația sanitară?

Paula Bușe: Noua ediție începe în octombrie, când se vor forma perechile propriu-zise de mentor-mentee. Inainte de matching, tinerii mentee vor primi numele si profilele mentorilor inscris in program, pentru a-si forma o opinia fata de persoanele pe care le vizeaza a le fi mentori.

Programul se desfășoară pe durata a 9 luni și cuprinde sesiuni individuale lunare între cei doi parteneri, (fizic sau online, in fucntie de optiunea fiecarui) dar și sesiuni de grup. Totodată, echipele vor participa la un workshop aplicat, pentru a înţelege şi eficientiza propriul proces de mentorat la care vor participa în următoarele nouă luni. Pe parcursul derulării programului, Pilonul de Mentorat va organiza o serie de evenimente de învăţare şi networking cu invitaţi speciali, dar si intre mentee si mentori.

Date fiind amploarea pe care a luat-o programul și restricțiile impuse, această ediție va avea loc mixt (fizic și online), în principal prin evenimente create pe platforma Zoom. Cei 6 „îngeri” ai echipei de mentorat vor asista și vor asigura suport perechilor, pe toata durata programului.

Ne dorim ca toți participanții să fie în siguranță, dar, în același timp să beneficieze de toate avantajele programului. Mai mult, ținând cont de consecințele pe care pandemia le are asupra mediului de business, am încercat să facem ca experiența de mentorat să fie cât mai relevantă pentru nevoile actuale ale participanților.

Cum se pot înscrie tinerii care doresc să participe la programul de mentorat?

Paula Bușe: Este simplu, ne pot trimite un e-mail la mentoring@pwnromania.net și vor primi formularul de înscriere (online) De asemenea, mai multe detalii despre program, despre edițiile anterioare, despre o parte din mentori și despre echipa de Mentoring Angels a proiectului, sunt disponibile pe site-ul nostru, www.pwnromania.net dar și pe toate canalele noastre de social media. Îi așteptăm cu inima deschisă, înscrierile se vor încheia la finalul lunii și abia așteptăm să pornim din nou la drum!

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021