Update articol:

Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

Rompetrol

GTC a reînnoit contractul de închiriere cu KMG Rompetrol – divizia de management și suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei – pentru încă 5 ani. Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafață de 9.356 de metri pătrați din City Gate, o clădire modernă de birouri de clasă A, situată în București. Aceasta este prima tranzacție finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operațiunilor GTC din România și a CEE Estate, o companie de administrare a activelor, potrivit unui comunicat de presă.

KMG Rompetrol, parte a unei companii petroliere internaționale cu operațiuni în România, Moldova, Bulgaria, Georgia, a decis să prelungească contractul de închiriere pentru suprafața de 9.356 de metri pătrați de spații de birouri moderne din turnul de nord al complexului City Gate, până în decembrie 2026. Proprietatea este situată într-o zonă prestigioasă a centrului de afaceri din București și este compusă din două clădiri, care oferă în total aproximativ 48.000 de metri pătrați de spații de birouri la cele mai înalte standarde de calitate.

„Apreciem încrederea pe care partenerii noștri de afaceri o au în excelența serviciilor oferite în cadrul proprietăților noastre. KMG Rompetrol este o companie care se dezvoltă dinamic în România și nu numai, ce acordă o atenție deosebită angajaților săi, prin asigurarea celor mai bune condiții de muncă. Ne bucurăm că această companie de renume rămâne loială calității serviciilor noastre, mai ales acum, în vremurile tulburi generate de pandemie. Acest acord dovedește, încă o dată, că strategia noastră de a menține parteneriate de calitate și o cooperare pe termen lung cu chiriașii noștri este reciproc benefică. Vreau, de asemenea, să mulțumesc echipei de administrare a activelor, CEE Estate, ale cărei eforturi și implicare, demonstrate pe tot parcursul procesului de negociere, au dus la primul nostru succes,” a declarat Ziv Gigi, directorul general al operațiunilor GTC din România.  

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generație situată în nordul Bucureștiului, ce oferă acces facil la spațiile de business și recreaționale situate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri, precum Piața Victoriei. Complexul oferă 48.000 de metri pătrați de spații de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriașilor. Având acces direct la transportul public deservit de autobuze și tramvaie, proprietatea oferă aprox. 1000 de locuri de parcare subterane. Chiriașii sunt invitați să se recreeze în incinta Plaza, situată între clădirile de birouri City Gate Towers. Plaza oferă un moment de liniște chiriașilor și vizitatorilor, care se pot relaxa în unul dintre lobby-urile  amenajate într-un design urban potrivit. La etajele superioare din City Gate se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar și restaurant, care oferă o vedere excepțională către parcul Herăstrău.