Update articol:

Roxana Vișan va conduce hotelul Moxy Bucharest din Centrul Vechi

Apex Alliance Hotel Management a numit-o pe Roxana Vișan (32 de ani) în funcția de Căpitan al Moxy Bucharest Old Town, un brand Marriott care aduce un nou concept pe piața hotelurilor de lifestyle.

Roxana va administra operațiunile hotelului care se va deschide în luna iulie în Centrul Vechi, oferind 119 camere, întreaga echipă a Moxy fiind organizată ca un Echipaj condus de un Căpitan, echivalentul unui General Manager.

“Modul în care ne organizăm activitatea este condus de principiile brandului Moxy: suntem curajoși, amuzanți, jucăuși și inovatori. Echipa noastră este de fapt un echipaj și reprezintă inima Moxy. Funcțiile noastre sunt versatile, nu avem funcțiile pe care le găsiți în mod obișnuit într-un hotel. De exemplu, recepționistul nostru este și barman, îți face un cocktail în timp ce îți face și check-in. La Moxy, ne place să ne jucăm și avem curajul de a fi diferiți”, spune Roxana.

Înainte de a se alătura echipajului Moxy, Roxana a condus Orhideea Residence & Spa (București) și Memento Hotels (Grecia), având 8 ani de experiență în industria ospitalității. La Moxy, Roxana va conduce o echipă formată din aproximativ 20 de persoane.

“Sunt foarte fericită să fiu parte a poveștii Moxy în România. Venim cu o abordare diferită și le oferim oaspeților noștri nu doar cazare, ci o experiență, încălcând regulile ospitalității tradiționale. Moxy îți oferă un spațiu de joacă, nu o cameră pur și simplu, în timp ce lobby-ul și barul sunt perfecte pentru a petrece timp cu prietenii sau pentru a avea grijă de afaceri. Experiența jucăușă și plină de energie de la Moxy, probabil cel mai curajos brand Marriott, este completată de servicii mobile inovatoare, cum ar fi utilizarea cheii digitale cu ajutorul unei aplicații pe telefon sau pe smartwatch sau chat-ul online cu echipajul hotelului pentru întrebări și solicitări. Este atât de simplu să spui <Siri, open the door>, pentru a intra în camera ta! Fără cheie, fără card de acces. Moxy te ajută să călătorești cu stil, să te distrezi și să trăiești noi experiențe, fiind destinat nu doar turismului de vacanță, ci și celui de business”, explică Roxana.

Moxy Bucharest Old Town se va deschide pe 20 iulie. În București, Apex Alliance mai administrează trei hoteluri – Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un total de 678 de camere în puncte strategice ale orașului.

Moxy Hotels este noul brand Marriott centrat pe millenials, care a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan.

Moxy Hotels este membru al Marriott Bonvoy, noul nume al programului de călătorie Marriott care înlocuiește Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® și Starwood Preferred Guest® (SPG). 

 

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021