Update articol:

Stalinskaya Vodka donează 10.000 de lei lunar proiectului “Solidar Social”, acțiune umanitară inițiată de către Asociația Adi Hădean

În contextul pandemiei Coronavirus COVID-19, Stalinskaya Vodka, brand din portofoliul Prodal 94, se alătură proiectului “Solidar Social”, o acțiune umanitară inițiată de către Asociația Adi Hădean împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 (DGASPC) și contribuie lunar cu suma de 10,000 de lei pentru pregătirea meselor zilnice pentru medicii și personalul medical din spitalele din București și persoanele vârstnice aflate în izolare, potrivit unui comunicat de presă.

“Cu toții traversăm o perioadă dificilă, însă pentru medicii și cadrele medicale din linia întâi din spitale și pentru categoriile vulnerabile aflate în izolare, este cu mult mai greu. Este nevoie să demonstrăm că suntem uniți și solidari, oferind ajutor acelora care sunt în nevoie. Suntem onorați să putem da o mână de ajutor asociațiilor umanitare, indiferent cât timp va fi nevoie să o facem”, a declarat Cristina Radu, Director de Marketing, Prodal 94.

În comunicat de mai precizează: “De la începutul lunii aprilie, de când și-a început activitatea, echipa “Solidar Social” livrează zilnic prânzul către medicii și personalul medical de la Institutul de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, Spitalul Colentina și spitalele suport COVID din București, cât și pentru persoanele vârstnice izolate la domiciliu care se află  în evidența DGASPC Sector 6. În acest moment, capacitatea de preparare și livrare este de 1.200 de porții de mâncare pe zi.

Cu o prezență de peste 26 de ani în industria băuturilor alcoolice, atât pe piața din România, cât și la nivel internațional, compania Prodal 94 a achiziționat la începutul acestui an Carpatina S.A. și Lipomin S.A., două companii producătoare de apă minerală plată și apă minerală carbogazoasă, continuând extindere și diversificarea portofoliului de produse. Compania Prodal 94 susține și în mod direct spitalele de boli infecțioase din România și spitalele suport, printr-o donație de un milion de litri de apă Carpatina”.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (27/05/2020)

Notificare prag detineri/vot >10%

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (27/05/2020)

Convocare AGAE pentru data de 2/3 iulie 2020

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (27/05/2020)

Convocarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor 29/30.06.2020

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (27/05/2020)

Modalitatea de plata a dividendelor distribuite in temeiul HAGOA nr. 5/2020

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (27/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014