Update articol:

Transelectrica anunță că Sistemul Electroenergetic Național funcționează în parametri normali

Sursa Facebook Transelectrica

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA anunță că Sistemul Electroenergetic Național funcționează în parametri normali, având în vedere atât condițiile meteo dificile din ultimele zile, cât și contextul epidemiologic COVID-19, potrivit unui comunicat.
„Rețeaua electrică de transport al energiei electrice are un rol esențial în continuitatea alimentării cu energie electrică și ne asumăm împreună responsabilitatea funcționării normale a acesteia. O facem cu seriozitate și implicare alături de profesioniștii Transelectrica din toată țara. Avem câteva sute de angajați care prin profesionalismul și prin responsabilitatea lor asigură zi de zi funcționarea în condiții de siguranță și continuitate a Sistemului Electroenergetic Național. Profesioniști mobilizați de un puternic simț al datoriei care lucrează atât în Dispecerul Energetic Național, în Dispeceratele Energetice Teritoriale, în Centrele de Teleconducere și Supraveghere Instalații, cât și în Centrele de Exploatare și în toate cele 81 de stații. Cu toții le suntem recunoscători pentru efortul lor comun și facem tot posibilul să-i protejăm în fața epidemiei. O mare parte a personalul Transelectrica, acolo unde activitatea permite, lucrează deja de la domiciliu, iar la nivelul Companiei se pune în aplicare și se îmbunătățește în permanență Planul de continuitate. În această perioadă de criză, fără precedent, Compania noastră depune toate eforturile pentru îndeplinirea misiunii sale de serviciu public“, a declarat Cătălin Nițu, Director General Executiv, Președinte al Directoratului CNTEE Transelectrica SA.

Consumul de electricitate în Italia se prăbuşeşte, pe fondul carantinei de la nivel naţional; Analistul Diego Marquina se așteaptă la o scădere a prețurilor energiei în Europa

BVB | Știri BVB

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (25/05/2022)

Numire administrator neexecutiv provizoriu

PREBET SA AIUD (PREB) (25/05/2022)

Decizia ASF nr. 634/25.05.2022 - aprobare amendament document oferta publica de preluare obligatorie

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014