Update articol:

Alexandrion Group participă la Bartender Romania International Fair & Tale (BRIFT)

Alexandrion Group va lansa o nouă băutură, o inovație în piața distilatelor, în cadrul primei ediții a Bartender Romania International Fair & Tale (BRIFT). Grupul anunță o prezență complexă și extinsă, atât în zona expozițională, cât și în zona interactivă de bartending, socializing și networking.

Târgul aflat la prima ediție se va desfășura în perioada 16 -17 Octombrie 2018, în București, la Palatul Bragadiru, pe Calea Rahovei 147-153, sector 5 (în spatele Academiei Române).

BRIFT este organizat de agenția de barmani profesioniști, Exquisite Bar Solutions și furnizează un forum unic pentru barmani, barista, manageri, proprietari de locații, importatori și distribuitori de băuturi alcoolice, dar și o ocazie specială pentru consumatori și connoisseurs de băuturi mixate și cocktail-uri, de a afla care sunt ultimele tendințe în domeniu.

Alexandrion Group va fi prezent în cadrul BRIFT cu soluții integrate pentru HORECA, cu portofoliul corporate în zona Bar & Industry Fair, Cafe Richard, baruri dedicate SABER Elyzia și Brancamenta, unde cei interesați vor putea obține informații direct de la ambasadorul de brand prezent în zona Cocktail City. Marea surpriză pe care grupul o anunță în cadrul BRIFT este lansarea unei noi băuturi, o inovație în piața distilatelor, lansare ce va marca introducerea unei noi categorii, total necunoscută local.

Alexandrion Group este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaționale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediție specială dedicată Centenarului, vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziție în domeniul producției de vin din România, completând astfel oferta cu vinuri liniștite și spumante premiate.

 

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

DAFORA SA (DAFR) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

ROMCAB SA (MCAB) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020