Altex România, investiție de peste 500.000 de euro pentru deschiderea unui nou magazin în Botoșani

ALTEX România anunță deschiderea unui nou magazin în Botoșani, într-un spațiu de peste 1200 de metri pătrați, în urma unei investiții de peste 500.000 euro. Noul magazin, aflat pe Calea Națională nr. 4, va fi deschis publicului începând cu data 1 octombrie, potrivit unui comunicat de presă. 

,,Investiția în noua locație din Botoșani reprezintă un pas strategic pentru noi în îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților noștri. Îi așteptăm în noul centru de servicii cu un design modern, adaptat noilor tendințe in digitalizare, pentru se bucura de multiple beneficii precum: consultanță de specialitate, servicii de finanțare flexibile cu aprobare pe loc, gamă extinsă de produse, livrare la domiciliu pentru produsele voluminoase, dar și facilitarea reciclării de deşeurile de echipamente electrice, electronice si electrocasnice”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Compania precizează: “Deschiderea magazinului face parte din strategia retalier-ului de a oferi, în spațiile extinse, experiențe de cumpărare complete și acces la o gamă extinsă de produse și servicii, în condiții de maximă siguranță atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

Noul centru de servicii Altex din Botoșani dispune de 50 de locuri de parcare și este amenajat în acord cu obiectivul retailer-ului de a reduce cât mai mult amprenta pe care magazinele din rețea o au asupra mediului. Astfel, spațiul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, ecrane digitale și etichete electronice. Trecerea de la prețuri printate pe hârtie la prețuri afișate electronic asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, maximizarea eficienței în schimbarea prețurilor, dar și îmbunătățirea experienței clienților în magazin.

Odată cu deschiderea magazinului, Altex își extinde și echipa la nivel local și face angajări pentru posturi de casieri sau consultanți de vânzări.

Noul magazin Altex va funcționa de luni până sâmbătă, între orele 09:00-20.00 și duminică, între orele 09:00 – 18:00. Joi, cu ocazia inaugurării, magazinul va fi deschis de la ora 08.00 până la ora 22.00, oferind ocazia clienților de a se bucura de ziua cu cele mai multe reduceri din an.”

BVB | Știri BVB

MedLife S.A. (M) (17/01/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 10-14 ianuarie 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/01/2022)

Declaratii reprezentanti Chimcomplex la eveniment listare Piata Reglementata

ALTUR S.A. (ALT) (17/01/2022)

Hotararea AGA O 17.01.2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/01/2022)

Transfer Chimcomplex Borzesti pe Piata Reglementata