Update articol:

Filip & Company asistă Banca Transilvania în achiziția companiei Microinvest din Republica Moldova

Echipa Filip & Company acordă asistență juridică Băncii Transilvania în procesul de achiziție a 100% din capitalul social al Microinvest, companie specializată pe finanțarea microîntreprinderilor, liderul pieței financiare non-bancare din Republica Moldova. În prezent, tranzacția se află în proces de aprobare de către autorităţile de supraveghere din România şi de către alte autorități relevante, potrivit unui comunicat de presă.

“Ne bucurăm că avem ocazia să sprijinim grupul Banca Transilvania la consolidarea prezenței sale în Republica Moldova și îi suntem recunoscători că putem fi parte dintr-un nou proiect provocator și interesant. Suntem mereu încântați să putem fi alături de un client atât de dinamic”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company și Head of Finance & Banking.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost compusă în principal din Cristina Filip, Alina Stancu Bîrsan și Alina Stoica.

Filip & Company a acționat ca lead counsel și a colaborat cu firma Vernon din Republica Moldova pentru componentele de lege locală și cu Freshfields Bruckhaus Deringer pentru componentele de lege engleză. De partea vânzătorului au fost Osborne Clarke pe lege engleză și Turcan Cazac din Republica Moldova.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/03/2020)

Lansare laborator RT PCR; actualizare informare privind caz pozitiv COVID-19

VRANCART SA (VNC) (27/03/2020)

Comunicat - Masuri Covid-19

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/03/2020)

Suspendare temporara procedura de selectie si numire Director Financiar provizor

MECANICA FINA SA (MECE) (27/03/2020)

Raport auditor - art. 82, Legea 24/2017 - SEM. 2 2019