Update articol:

Huawei a lansat patru produse pentru piața de business

Qiu Heng, Președintele Departamentului Global Marketing, Huawei Enterprise BG

Huawei a lansat patru produse pentru piața de business, și anume: OptiXtrans DC908, SmartLi UPS, împreună cu generația următoare de OceanStor Dorado și AirEngine Wi-Fi 6 pentru anul 2020, potrivvit unui comunicat de presă.

Huawei OptiXtrans DC908 realizează rețele de interconectare a centrelor de date (Data Center Interconnect – DCI), cu lățime de bandă foarte mare și arhitectură simplificată.

Huawei OptiXtrans DC908 oferă capacitate mărită, de 800 Gbit/s pe lungime de bandă, putând astfel suporta o configurație flexibilă între 100G și 800G, și tehnologie Super C+L, ajungând la 220 lungimi de bandă.  Un singur dispozitiv 2U poate suporta până la 12,8 Tbit/s. Din perspectiva arhitecturii, Huawei OptiXtrans DC908 suportă atât integrare optică, cât și electrică, cumulând cinci tipuri de tehnologii într-una singură, reducând astfel amprenta dispozitivului și economisind spațiul fizic ocupat de acesta. Alimentat de web GUI la nivel de rețea, cu descoperire automată a fibrei și tehnologii automate de punere în funcțiune, Huawei OptiXtrans DC908 permite tehnicienilor IT să ruleze servicii noi în 8 minute. Între timp, tehnologia AI Huawei permite funcționarea și întreținerea inteligentă a rețelei (O&M), putând astfel anticipa peste 60% dintre defecțiuni și reducând alarmele false prin analiza automată a cauzei defecțiunii.

UPS SmartLi de la Huawei digitalizează energia prin funcțiile ”always on”.

Acest dispozitiv utilizează celule de baterie sigure în domeniu. Tehnologia UPS, gama de baterii și pachetul de baterii formează un sistem de management pe trei niveluri, care asigură eliminarea unghiurilor moarte percepute. SmartLi este dotat cu un modul unic integrat de control pentru echilibrarea curentului, pentru obținerea unui concept cu toleranță la erori la nivel de modul al bateriei și pentru eliminarea punctelor unice de eroare.

În această configurație, O&M funcționează proactiv, prin adoptarea managementului inteligent iPower. Conceptul modular UPS cu 97% din eficiența crescută în domeniu permite instalarea la cerere și extinderea modulelor de alimentare cu energie. SmartLi permite utilizarea combinată a bateriilor vechi și noi, ceea ce permite instalarea și extinderea simultană a bateriei și a capacității UPS.

Față de soluțiile clasice de UPS ce conțin baterii cu plumb-acid, UPS SmartLi are o durată de exploatare de până la 15 ani și reduce amprenta sistemului energetic cu 70%, lăsând de asemenea loc și altor dispozitive IT. Modulul bateriei poate echilibra eficient consumul energetic între orele de vârf și de gol de sarcină, pentru a reduce costurile energetice ale clientului și pentru a economisi energie, aducând mai multă valoare clienților.

OceanStor Dorado de ultimă generație, stocare inteligentă pe tehnologie flash.

Dispozitivul de stocare de tip flash de la Huawei, utilizat ca platformă cu viteză foarte mare de la un capăt la altul, cu 20 de milioane IOPS, cu o latență de 0,1ms. Arhitectura cu interconectivitate completă SmartMatrix permite unui singur sistem să funcționeze chiar în condiții de defectare a unui număr de până la șapte controlori (din opt), asigurând continuitatea principalelor servicii la nivel de întreprindere. Funcția de învățare aprofundată bazată pe AI îmbunătățește raportul de incidență a memoriei cache cu 50%, iar AI bazată pe tehnologia cloud permite funcționarea și întreținerea (O&M) inteligentă pe toată durata de exploatare, astfel încât întreținerea sistemului de stocare este mai mult ușoară.

Cele mai recente rezultate ale testelor de la laboratorul ESG arată că dispozitivul OceanStor Dorado de la Huawei asigură răspuns rapid, cu latență de 0,081ms, echilibru la încărcare 100% și economii de 78% la TCO în cinci ani. 

Bazat pe tehnologia 5G de la Huawei, AirEngine Wi-Fi 6, dispozitiv Wi-Fi cu o viteză maximă de peste 100Gbps

Huawei a lansat seriile AirEngine 8700, AirEngine 6700 și AirEngine 5700 pentru a acoperi toate scenariile de aplicații în interior și în aer liber. Rata de interfață aeriană pentru AirEngine 8760 ajunge la 10,75 Gbit/s. Acest produs Wi-Fi asigură o rată de interfață aeriană ce depășește pragul de 10 Gbit/s, stabilind un nou standard pentru performanțele Wi-Fi 6. Acest produs poate îmbunătăți semnificativ experiența de rețea în diverse scenarii, cum ar fi accesul în condiții de densitate mare (ex.: birouri, săli de conferințe, stadioane, clădiri termice și gări), aplicații video HD (ex.: activități didactice VR/AR și videoconferințe 4K/8K), producții mobile în campusuri (ex.: roboți AGV), acces convergent IoT+Wi-Fi (ex.: centre comerciale, supermarketuri și campusuri inteligente) și servicii de rețele publice în aer liber (ex.: piețe și străzi).

Huawei este un furnizor la nivel global de infrastructură și dispozitive inteligente în domeniul tehnologiei informațiilor și comunicărilor (ICT). Compania, înființată în anul 1987, are peste 188.000 de salariați până la sfârșitul anului 2018 și își desfășoară activitatea în peste 170 de țări și regiuni.