Update articol:

BRD confirmă: Adela Jansen părăseşte banca

Adela Jansen, Directorul Executiv de resurse umane al BRD, părăsește banca, a confirmat instituția, într-un comunicat.

Recent, profit.ro a relatat că banca şi şapte angajaţi din echipa Adelei Jansen, directorul executiv de resurse umane, au depus autodenunţ la Parchet, informând procurorii că au oferit diverse cadouri unor funcţionari CNAS pentru a grăbi restituirea sumelor datorate de stat băncii în contul plăţii concediilor medicale ale angajaţilor. Atunci, BRD a transmis că aplică o politică de toleranță zero la încălcarea regulilor de etică, implementând în acest sens proceduri de lucru stricte și controale.

După mai bine de un deceniu şi jumătate de implicare deplină şi contribuţie importantă la dezvoltarea BRD, atât din poziţia de Secretar General, cât mai ales din cea de Director Executiv Resurse Umane, Adela Jansen a hotărât să aleagă un nou drum, urmând să se dedice unor noi provocări profesionale, potrivit unui comunicat de presă al BRD.

”Îi mulţumim Adelei pentru toată implicarea şi devotamentul său arătat Grupului BRD şi îi dorim succes în proiectele viitoare !”, a declarat François Bloch, Directorul General al BRD Groupe Société Générale.

Reacţia BRD la autodenunţul privind mita pentru funcţionarii de stat de la CNAS: BRD aplică o politică de toleranță zero la încălcarea regulilor de etică

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (30/03/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23-27.03.2020

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (30/03/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii in perioada 23.03 - 27.03.2020

Digi Communications N.V. (DIGI) (30/03/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23-27 martie 2020

CEMACON SA (CEON) (30/03/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014