Update articol:

IMPACT Developer & Contractor a semnat un contract de credit de 34,4 milioane de euro cu OTP Bank

IMPACT Developer & Contractor (IMP) a semnat un contract de credit de 34,4 milioane de euro cu OTP BANK NYRT si OTP BANK ROMANIA, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori București.

“Valoarea facilitatii este in suma maxima de 34.440.465 euro si o facilitate de TVA in suma maxima de 6.000.000 euro. Facilitatea de credit se va rambursa, potrivit prevederilor contractuale, cu data scadenta maxima la 31 martie 2025. IMPACT garanteaza indeplinirea obligatiilor asumate prin incheierea garantiilor specifice acestui tip de finantare”, se arata in raport.

Aceste facilitati de credit vor fi folosite in vederea finalizarii a 732 de apartamente, dintre care 42% deja contractate, din cea de-a patra faza de dezvoltare a ansamblului GREENFIELD Baneasa din Bucuresti, un proiect emblema atat pentru portofoliul Societatii, cat si pentru intreaga zona de nord a Capitalei („Proiectul”).

Pana la finalul anului, IMPACT urmeaza sa finalizeze GREENFIELD Plaza, parte a centrului comunitar din ansamblul GREENFIELD Baneasa, ce va cuprinde zona comerciala cu magazine de proximitate care vor acoperi nevoile de zi cu zi ale locuitorilor, zona de servicii, precum si o zona pentru activitati sportive si de relaxare cu sala de fitness, teren de squash, piscina semiolimpica interioara, piscina interioara pentru copii, piscina exterioara, zona de hidroterapie, sauna umeda si sauna cu infrarosu.

IMPACT continua lucrarile la ansamblul Boreal Plus din Constanta, unde urmeaza sa livreze peste 200 de apartamente pana la finalul anului.

De asemenea, IMPACT vizeaza in perioada urmatoare, imediat dupa obtinerea autorizatiei de construire, inceperea lucrarilor la ansamblul GREENFIELD Copou din Iasi, ce va cuprinde 1.062 apartamente, construite la standarde nZEB si BREEAM Excellent, asemenea tuturor proiectelor noi dezvoltate de IMPACT. Complexul va beneficia de gradinita si after-school, club de sport si relaxare cu piscina interioara si exterioara, spatii comerciale si 15.000 de metri patrati de spatii verzi. Toate aceste elemente si localizarea pe dealul Copou, cu o priveliste unica asupra Gradinii Botanice, contribuie la pozitionarea complexului GREENFIELD Copou ca fiind unul dintre cele mai mari proiecte „verzi” din zona Moldovei.

Planurile Societatii includ si initierea unei dezvoltari de tip mixed-use unice, adresate segmentului upscale, in zona Barbu Vacarescu din Bucuresti, vizavi de parcul Verdi. Proiectul cuprinde zona rezidentiala, hotel de cinci stele, galerie comerciala si wellness club, dezvoltate la standarde nZEB si BREEAM Excellent.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (05/10/2022)

Completare Convocare AGAO 19.10.2022

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (05/10/2022)

Purcari Wineries PLC a desfasurat prima editie a Zilei Investitorului

SOCEP S.A. (SOCP) (05/10/2022)

Erata Hotarari AGA O din 27.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (05/10/2022)

Notificare cu privire la numarul si tipul de investitorilor

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (05/10/2022)

Plata dividende interimare aferente exercitiu financiar 2022