Update articol:

Campanie a Ministerului Mediului despre colectarea separată a deşeurilor, promovată de vloggerul Mircea Bravo printr-un clip pe TikTok, cu mii de vizualizări în câteva minute

O campanie iniţiată de Ministerul Mediului privind colectarea separată a deşeurilor este promovată de vloggerul Mircea Bravo printr-un mini-clip postat pe TikTok, care a adunat mii de vizualizări în doar câteva minute, potrivit News.ro.

Vlogerul Mircea Bravo promovează colectarea separată a deşeurilor pe platforma de socializare TikTok, printr-un filmuleţ despre cum să-i spui iubitei că nu găteşte bine.

Campania naţională ”Reciclăm în România” este iniţiată de Ministerul Mediului, pentru a educa oamenii despre cum ar trebui să gestioneze deşeurile, în fiecare casă. Campania urmăreşte, de asemenea, creşterea gradului de conştientizare publică faţă de colectarea separată a deşeurilor, folosind umorul şi platforme sociale noi, precum TikTok, pentru a ajunge la cât mai mulţi tineri.
Ministerul Mediului a lansat campania naţională ”Reciclăm în România” la sfârşitul anului trecut. ”Responsabilitatea este mai uşor de aruncat decât deşeurile, dar dacă suntem cinstiţi cu noi înşine şi ştim că avem o problemă, numai atunci putem începe să o rezolvăm. Preţul necolectării separate se plăteşte de fiecare dată de cetăţeni”, a afirmat, la acel moment, ministrul Mediului, Tanczos Barna.
Mai multe despre gestionarea deşeurilor pentru a colecta cu adevărat, separat, sunt disponibile pe www.reciclaminromania.ro.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out